Why Me / Kris Kristofferson

Why me Lord,
what have I ever done to deserve even
One of the pleasures I've known
Tell me Lord,
what did I ever do
That was worth loving you
Or the kindness you've shown.

Lord help me Jesus,
I've wasted it
So help me Jesus I know what I am
Now that I know that I've needed you
So help me Jesus,
my soul's in your hand.

Try me Lord, if you think there's a way
I can try to repay all I've taken from you
Maybe Lord,
I can show someone else
What I've been through myself
On my way back to you.

So help me Jesus
I know what I am
Now that I know that I've needed you
So help me Jesus, my soul's in your hand

So help me Jesus
I know what I am

So help me Jesus, my soul's in your hand.
Jesus, my soul's in your hand.

주님이시여
제가 아는 행복을 즐길만한
어떤 일을 내가 한 적이 있는지요.
말해주세요.주님..
내가 당신이 보여준 친절에 보답하거나
당신을 사랑할 가치가 있는
어떤 일을 한 적이 있는지 말에요.

주님, 도와주세요.
모든걸 낭비했어요.
내 자신을 내가 잘 알고 있으니 나를 도와주세요.
이제 당신이 너무나 필요하단걸 내가 알고 있으니
나를 도와주세요.주님..
내 영혼은 당신 손에 달려있답니다.

당신으로부터 받아온 모든 것들을 제가 갚을 수 있는
방법이 있다고 주님께서 생각하신다면 절 시험하세요.
아마도 내가
다른 사람에게 내가 걸어왔던 길을 끝내고
당신에게 가고 있단걸
보여줄 수 있을것 같습니다.

주님, 도와주세요.
모든걸 낭비했어요.
내 자신을 내가 잘 알고 있으니
나를 도와주세요.
나를 도와주세요. 주님.. 내 영혼은 당신 손에 달려있답니다.

주님, 도와주세요.
모든걸 낭비했어요.
내 자신을 내가 잘 알고 있으니
나를 도와주세요.

나를 도와주세요. 주님  내 영혼은 당신 손에 달려있답니다.
주님, 내 영혼은 당신 손안에 있습니다.