Heart Of Gold(변하지 않는 순수한 마음) / Niel Young

I wanna live,
I wanna give
I've been a miner for a heart of gold
It's these expression!s I never give
that keep me searching for a heart of gold
And I'm getting old
Keeps me searching for a heart of gold

I've been to Hollywood
I've been to Redwood
I'd cross the ocean for a heart of gold
I've been in my mind
It's such a fine line
that keeps me searching
for a heart of gold
Keeps me searching for a heart of gold

Keep me searching for a heart of gold
You keep me searching
Keep me searching for a heart of gold
I've been a miner for a heart of gold

그대와 함께 살고 싶어요
사랑을 주며 살고 싶어요
나는 나를 사랑해줄 사람을 찾는 광부였답니다
이 말들은 절대 하지 않는 표현들이에요
그래서 언제까지나 내 사랑을 찾아다닐 수 있었던 거예요
나이가 계속 들어가고 있지만요
그 덕분에 계속 내 사랑을 찾아다니고 있죠
나이는 계속 들어가지만요

할리우드에도 가봤고
레드우드에도 가봤죠
날 사랑해줄 사람을 찾아 바다도 건너갔었죠
늘 마음속으로 생각해 왔죠
그래봐야 그건 종이 한 장 차이 아니냐구
그런 생각이 늘 내 사랑을
찾아다니게 하고 있어요
나이는 계속 들어가구요
내 사랑을 찾는 마음은 변함없어요